Sweet reminder Daisy van Rixel

SWEET REMINDER

SWEET REMINDER

Er zijn vier Indiaanse spirituele wetten die zeggen dat er niets gebeurt zonder reden in het leven!

Als je dit voelt, is het ‘gemakkelijk’ te hanteren en kijk je vol vertrouwen naar wat er gebeurt, dankbaar voor wat er was en blij voor wat er gaat gebeuren.

De 1e wet zegt:

“De persoon die je ontmoet is de juiste”
Dat wil zeggen, niemand komt per ongeluk in ons leven, alle mensen om ons heen die met ons omgaan, staan ​​voor iets, hetzij om ons te onderwijzen of om ons in onze situatie te helpen.

De 2e wet zegt:

“Wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren”
Niets, maar absoluut niets van wat er met ons gebeurt, had anders kunnen zijn. Zelfs niet het meest onbeduidende detail. Er is gewoon niet: “Als ik het anders had gedaan … zou het anders zijn geweest …” Nee, wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren en moet gebeuren, zodat we onze lessen kunnen leren om vooruit te komen. Alles, ja, elke situatie die ons in het leven overkomt, is absoluut perfect, zelfs als onze geest ons ego weerstaat en het niet wil accepteren.

De 3e wet zegt:

“Elk moment waarop iets begint is het juiste moment”
Alles begint op het juiste moment, niet vroeg of laat. Wanneer we klaar zijn voor iets nieuws in ons leven, is het er al om te beginnen.

De 4e wet zegt:

“Wat voorbij is, is voorbij”
Zo eenvoudig is het. Wanneer iets in ons leven eindigt, dient het onze ontwikkeling. Daarom is het beter om los te laten en vooruit te gaan, geschonken aan de ervaringen die nu zijn opgedaan.

Het is geen toeval dat je dit hier leest. Als deze tekst vandaag aan je voorbij komt, dan is dat omdat je aan de voorwaarden voldoet en begrijpt dat geen enkele regendruppel ergens ter wereld per ongeluk op een verkeerde plaats valt.

Laat het goed gaan …
Heb lief met je hele wezen …
Gelukkig zijn zonder einde …
Elke dag is een gelukkige, gelukkige dag! “

Auteur: onbekend
Foto is ondertekend
Liefs Daisy