formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

TRANSFORMATIE SESSIE

Energie Shift

Verandering in Energie

Intuïtieve Healing

Werken op alle lagen

Persoonlijke Groei

Zet jezelf op de eerste plek

TRANSFORMATIE SESSIE

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

We worden volmaakt, heel en compleet geboren. En zijn in essentie liefdevolle wezens waar de levensenergie doorheen stroomt. Gaandeweg leren we dingen aan van de mensen om ons heen en worden we gevormd door ervaringen die we meemaken. Hierdoor kan het zijn dat de stroom van levensenergie geblokkeerd raakt. En levenskracht verdwijnt.

 

Tijdens een 1 op 1 transformatie sessie gaan we samen onderzoeken waar de energiestroom in jou geblokkeerd is. Een klacht kan zich op meerdere lagen laten zien, zowel fysiek, emotioneel, spiritueel of mentaal. In deze sessie werken we op al deze lagen, zodat we bij de kern komen. 

Wanneer de energie stroomt voel je je blij, gelukkig, ontspannen, rustig en geduldig. Je bent weerbaarder en kunt gemakkelijk meebewegen in welke situatie dan ook. Als de energie geblokkeerd is dan ervaar je onrust, irritatie, boosheid, ontevredenheid, spanning, angst, pijn en ongeduld. 

 

Het kan zijn dat je met je mind niet begrijpt wat er aan de hand is, waarom je je zo voelt. De oorzaak kan diep verscholen in jouw onderbewuste liggen.

Vanuit een ontspannen uitgangspositie brengen we datgene vanuit jouw onderbewuste naar je bewuste. Zodat helder wordt wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Zodat de energie weer gaat stromen en de blokkade verdwijnt. 

 

De oorzaak kan in uiteenlopende richtingen liggen, denk aan; een situatie uit je jeugd, een traumatische gebeurtenis, een ander leven (wanneer je hier in gelooft), in de familielijn of een onverwerkt voorouderlijk geheim.

Transformatie Sessie

De methoden die ik toepas in de sessie zijn de Altazar methode ontwikkeld door Dr. Altazar Rossiter, transformatie protocollen en regressie en reïncarnatie therapie.

Jouw hulpvraag met betrekking tot de energie die blokkeert kan gaan over:

Werkwijze

Maak een gratis belafspraak om kennis te maken. In dit gesprek voel jij of ik de juiste persoon waarbij je een sessie wilt doen. 

Een sessie duurt 1,5 uur, waarbij ik je vooraf een intake formulier en bevestiging van de afspraak stuur. 

Deze waardevolle investering in jezelf is € 165,-. (prijs is particulier inclusief btw en zakelijk exclusief btw.)

***Per 1 september 2024 € 175,- per sessie

 

Het is mogelijk dat je in gesprek met je werkgever zou kunnen voorleggen dat deze dit traject betaald. Wanneer jij je goed voelt profiteert je werkgever hiervan.

De ervaring van anderen...

Meteen bij de eerste sessie was er een klik, Daisy zorgt voor een ontspannen en veilige bedding, waardoor ik mezelf kon zijn en alles bespreekbaar was. Ze kan je goed lezen waardoor we meteen bij de kern van een probleem komen. Tijdens de sessie stelt ze de juiste vragen, of ziet ze precies wat er nodig is om tot heling te komen. En aan het einde van de sessies voelde ik me telkens lichter en vrijer dan ervoor, of er een last van me afgevallen was. En de klachten waarmee ik kwam, zijn weg.

 

Milou

Ik voel mij krachtiger en beter in mijn energie. Daar bedoel ik mee dat ik makkelijker de andere energie aan kan van mensen. De begeleiding was fijn en prettig. Wat de sessie mij heeft opgeleverd is dat ik steeds meer leer mijzelf te zijn en dat voelt goed. 

 

Mirjam 

Na de sessie is er een positieve verandering gaande. De sessie heeft mij een duwtje in een richting gegeven waar ik naartoe mag, die voor mij bestemd is. Ik voel nog wel angst en tegelijkertijd is er vertrouwen omdat ik meer in mezelf ben gaan geloven. En ik heb het idee dat dit meer gaat worden de komende tijd. De begeleiding van Daisy heb ik als heel prettig, zorgzaam en vertrouwd ervaren.

 

 

Stevie  

 Wat is er veel veranderd. Het verschil in energie wat ik merk is dat ik me nog makkelijker uit spreek. En echt niet anders meer kan. Zelfs als ik het lastig vind doe ik het. Ik merk meer ruimte. Het uitten gaat meer in flow. Ik heb de begeleiding tijdens de sessie als heel fijn ervaren. Ik voel me heel veilig, gehoord en gezien bij jou! Je hebt een aardende en hele liefdevolle energie De sessie heeft me meer inzichten opgeleverd in mijn vrouwelijke lijn, waardoor ik beter begrijp waar het wegdrukken van emoties en jezelf niet uitten vandaan komt. Ik mocht hierdoor voelen wat ik juist heb te doen. En dat is mezelf onvoorwaardelijk zien en mezelf er helemaal laten zijn, juist in het laten horen van mijn stem. Dat is onder andere wat ik hier heb te doen

Ik voelde direct na de sessie dat ik een stuk lichter was en dat voelde ik in mijn hartgebied. Er is een knopje aangezet om mijzelf echt te gaan zien maar dan ook echt! En daar wordt ik emotioneel van, ik voel het zo van binnen, ik voel zo dat het tijd is om verder te gaan en dan vooral in mijn praktijk. Ik stond alweer op het punt om opleiding te gaan doen alleen deze sessie liet mij zien dat het al in mij is, ik mag het me gaan herinneren en gaan doen. Maar jeej, hoe! Ik voel me hier best eenzaam en alleen in. Ik heb niemand aan wij ik mijn ideeen kwijt kan en meedenkt, dus Universe… haha! Ik zit hier me tranen in mijn ogen en rillingen over mijn lijf. Ik voel het zo.

Ik was de dagen na de sessie lichamelijk zo moe…niet normaal. En heb ook met veel verwondering elke keer moeten denken aan de sessie, hoe dat allemaal toch bovenkomt terwijl je geen idee hebt van tevoren hoe het zal gaan. Ik vond het zo bijzonder dat zelfs mijn opa daarbij hoorde. Ik krijg gewoon weer kippenvel.

Eerst voelde/zag ik geen verandering in mijn controle over veel dingen en hoe het gaat maar, maar geleidelijk aan is de grote verandering dat ik me “lichter” voel. En neemt het niet meer zoveel plaats in, zo fijn!! Er is weer ruimte voor leuke dingen in mezelf.

Het heeft mij vooral verlichting gegeven en ruimte door dingen meer los te laten, kijken hoe het gaat en als het nodig is dan denk ik erover na maar neemt niet meer alles in beslag.  

Wat ik merk na de sessie is dat ik de dingen makkelijker doe. Hierdoor voel ik dat er meer stroming op gang komt, mijn energie pas ik beter toe. Ik wist niet wat ik kon verwachten en voelde ik mij op mijn gemak. 

Dit komt naar mijn mening door de goede begeleiding, duidelijke vragen, uitleg en handelen. 

Ik ervaar meer stroming en ook meer rust. Na de sessie zijn er de nodige uitdagingen op mijn pad gekomen die ik allemaal positief benader. Ik merk dat ik ondanks de uitdagingen hier toch niet te veel in ga sturen en het meer laat gebeuren. 

 

Peter

De sessies bij Daisy heb ik ervaren als een warm bad. Een warm bad van liefdevolle aandacht. En er is ook een heerlijke nuchterheid. Hierdoor voelde ik me veilig en thuis en stelde ik me als vanzelf open. Dat heb ik niet vaak ervaren, ook niet bij andere coaches. In een paar sessies was ik van enkele grote schaduwkanten en belemmeringen af. Moeiteloos ook!

 

Leon

Daisy is echt een hele goede regressietherapeute. 

Met beide benen op de grond, niet zweverig. Elke keer brengt het mij zoveel!

Als ik ergens tegenaan loop in mijn leven ga ik naar haar toe en ben ik er daarna vanaf of voelt het 100x lichter. 

Echt een aanrader!


Mandy

Ik voelde dat ik emoties en spanningen bij mij droeg die niet allemaal van mij waren.

Dankzij Daisy, die samen met mij terug is gegaan naar zowel mijn ouders, grootouders en een vorig leven, heb ik kunnen begrijpen en plaatsen waar deze emoties vandaan kwamen.

Ook heb ik door de sessies bij Daisy veel meer begrip voor mijn ouders gekregen. Er is letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders gevallen.

 

Sylvia

Zelfliefde is de basis voor zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en uiteindelijk zelfrealisatie.

– Robert Bridgeman-


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within