formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

TRUST WITHIN

Zelfvertrouwen

In jouw Kracht staan

Eigenwaarde

Jezelf op Waarde schatten

Zelfliefde

Houden van Jezelf

BOOST YOUR INNER TRUST

Onzekerheid wat is dat eigenlijk? Het woordenboek zegt letterlijk “het onzeker zijn”. Waar zijn we dan voornamelijk onzeker over?

Onzekerheden kunnen een diepe impact op je hebben en jouw leven op een belemmerende of negatieve manier beïnvloeden.

Misschien herken je je erin dat je je onzeker voelt over je lichaam. Je maakt je zorgen over je gewicht, de verhouding van je lichaam, je lengte, je gezicht of huid. En dit is van invloed op jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Je bent voortdurend op zoek naar bevestiging en geruststelling van anderen. Je vergelijkt je met anderen, wat leidt tot gevoelens van minderwaardigheid of jaloezie. Ook is zelfsabotage veelvoorkomend gedrag dat vertoond wordt en dat dit succes of relaties in de weg staat. Ook overmatig kritisch zijn op jezelf en je tekortkomingen of fouten benadrukken, wat juist de gevoelens van onzekerheid in stand houdt.

Of je hebt het gevoel dat je ‘niet goed genoeg’ bent, waardoor je twijfelt over je eigen kwaliteiten en kunnen. Of je wilt graag aardig gevonden worden, je geliefd of geaccepteerd voelen. Waarbij je angst voor afwijzing hebt ontwikkeld of een gevoel van eenzaamheid of het gevoel van ‘er niet bij horen’. Dit kan van diepe invloed zijn op je mentale en emotionele gezondheid.

Overpresteren en opscheppen in een poging om je onzekerheid te verdoezelen en goedkeuring te krijgen is een gevolg hiervan. Of defensief reageren of snel beledigd raken om jezelf te beschermen.

Mogelijk maak je je zorgen over je baan, je financiële situatie en het zorgen voor jezelf en/of je gezin. Of ervaar je angst om niet slim genoeg te zijn, of niet genoeg te bereiken in je leven. Dit kan ook van invloed zijn op jouw zelfvertrouwen.

Streven naar perfectie zou bijbehorend gedrag kunnen zijn om het risico te vermijden om beoordeeld te worden. Of controle willen krijgen over situaties of mensen om je heen als manier om met je onzekerheden om te gaan.

Deze onzekerheden kunnen diepgeworteld in jouw systeem zitten. En variëren in intensiteit en impact waarin je zelftwijfel, onzekerheid en mogelijk angst ervaart.

Wanneer je je onzeker voelt kan dit van invloed zijn op je gedrag, de manier waarop je met je onzekerheden omgaat en deze mogelijk niet wil laten zien aan anderen. Of zelf het liefst niet wil zien.

Tijdens deze dag “Boost your Inner Trust” gaan we de onzekere delen in jou in de ogen kijken, aandacht geven en doorvoelen. Want het is duidelijk wanneer je aan jouw onzekerheden werkt dat het effect is dat je meer zelfvertrouwen voelt. En de voordelen van meer zelfvertrouwen voelen zijn:

  • Meer veerkracht, waardoor je beter kan omgaan met tegenslagen
  • Relaties verbeteren, het stelt je in staat gezonde relaties te onderhouden
  • Verhoogde motivatie, je bent gemotiveerd om doelen te stellen en te bereiken
  • Verbeterde communicatie, je kan je duidelijker en assertiever uitdrukken
  • Beter keuzes maken, je vertrouwt op de beslissingen die je neemt

Zelfvertrouwen kan worden vergroot door middel van zelfbewustzijn, oefeningen en jouw motivatie in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit lichtheid, liefde en plezier begeleid ik jou, deze dag, in het nemen van de volgende stap naar meer zelfvertrouwen. En het loskomen, vrijmaken en verzachten van onzekerheid.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Nieuwe datum volgt

Locatie: Studio Kokos in Beverwijk

Tijd: van 10.00u – 17.00u 

Prijs: 139 euro, inclusief lunch, snacks, thee en water
aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of mail naar info@daisyvanrixel.nl

Aanmeldformulier Workshop

Waarom zou je deelnemen?

Het zou zo kunnen zijn dat je je erg onzeker voelt op een bepaald vlak. En dat dit direct van invloed is op jouw gedrag en de relaties met anderen En dat emoties van boosheid, teleurstelling, verdriet, irritatie, frustratie of ongeduld mogelijk de boventoon voeren.

Wat je het liefst wil is?

Het liefst wil je jezelf accepteren en zelfafwijzing, saboterende gedachten en overtuigingen en onzekerheid loslaten. Je wilt liefdevoller zijn voor jezelf en anderen. Zodat je vanuit openheid in verbinding kunt blijven met jezelf en met de ander.

Wat het je oplevert?

Je zal gaan merken dat je je rustiger voelt van binnen. Vrij van opgekropte en onderdrukte emoties. Je meer zelfvertrouwen hebt in het contact met anderen.

Je krijgt inzicht in wat er in jouw systeem gebeurt in bepaalde situaties. Schat jezelf meer op waarde en geeft liefdevol je grenzen aan. 

 

Over Daisy

De missie van Daisy is om mensen te ondersteunen in het houden van zichzelf, wat niet vanzelfsprekend is in de wereld waarin we leven.

Door haar belichaamde ervaring weet ze hoe het is om van zelfafwijzing naar diepe zelfliefde en zelfacceptatie te transformeren. Daisy heeft verschillende trainingen gevolgd zoals intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren, en verschillende opleidingen bij de Bridgeman Academie waaronder Transformatief coachen, Mystery School en Into me I See. Dit jaar rondt Daisy de training Regressie- en Reïncarnatietherapie van Maarten Oversier af. In haar praktijk faciliteert Daisy 1-op-1 transformatiesessies en het zogenaamde lichter leven-programma. In groepsverband organiseert zij workshops waarin wordt gewerkt aan het meer houden van jezelf.

Daisy van Rixel
Fonny Freek

Over Fonny

Voeden met Bezieling

Onze relatie met voeding vertelt veel over de relatie met onszelf.

Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?
Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?

Voel jij jezelf en voed jij jezelf?

Als Transformatie Coach en Voedingsdeskundige werk ik holistisch en gebruik verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw issue te gaan en het stuk te ontwortelen dat jou in de weg staat om een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven te leven. Een reis naar jezelf. Want door in verbinding met jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.

Kiezen voor dat wat echt voedend is. Vanuit bezieling. Voeding voor lichaam en ziel. Je ervaart meer stevigheid in jezelf waardoor stevigheid in gewicht niet meer nodig is.

Van leegte naar vervuld zijn.

www.balance4ever.nl


De ervaring van anderen...

Bijzonder, warm, open, vertrouwen en groei. Vooral DOEN om zelf weer een stuk verder te komen op jouw eigen pad. Een hele mooie dag met vele lieve mensen en onder leiding van twee liefdevolle toppers.

 

Monique

De boost your inner trust was een dag met een veilige, fijne voelbare warme energie. Een dag waar je jezelf datgene gunt en geeft waar je naar verlangt met alles wat er mag zijn. Vol mooie oefeningen waarbij je tot de kern van jezelf en je onzekerheid komt.

 

Mirjam

Vertrouwen, rust in mezelf, warme energie, een gezonde lunch en volop aandacht… wat een mooi kado voor mezelf is deze workshop Boost your inner Trust geweest. Echt een aanrader om liefdevol met jezelf aan de slag te gaan. Bedankt Daisy en Fonny voor deze energetische ervaring.
 
Ingrid

De “Boost Your Inner Trust” dag heb ik ervaren als een zachte maar vooral veilige dag met een hele fijne groep. 

De facilitators hebben gezorgd voor een stabiel, zachtaardig maar toch krachtig veld om onze onzekerheden in aan te kijken. 

Het was voor mij een verhelderende en openende dag waarin ik mocht zakken in mezelf en weer herinnert werd aan mijn zachtheid en kracht.

 

Denisa

 

Een dag waarin ik een deel van mijn onzekerheid onder ogen kwam en echt kon doorvoelen. Een dag waarin ik mijn zelfvertrouwen voelde groeien en dwars door de weerstand heen kon. Vol power en vertrouwen ga ik verder.

Het was een fijne, inspirerende, liefdevolle, en helende dag met fantastische begeleiding van Daisy en Fonny.


Linda

De healing day Boost your inner trust is een mooi cadeau om aan jezelf te geven. Ik heb een moment van innerlijke vrede ervaren en een moment van enorme kracht. 

Ik weet nu wat ik mezelf gun en dat werkt motiverend! Verder was het heel fijn om te verbinden met de groep. Daisy heeft deze dag perfect georganiseerd en gefaciliteerd, van de locatie met heerlijke lunch tot aan de persoonlijke begeleiding.

 

Monique K.

Je lichaam geeft je oneindig veel informatie over hoe het met je is

– Juno Burger –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within