formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

NICE TO MEET YOU

Intuïtieve Healing

De ziel verlangt naar heling

Energy Facilitator

Energie volgt Intentie

Transformatie Coach

Zielsmissie Leven

MIJN LEVENSVERHAAL IN EEN NOTENDOP


KOM JE MEE EEN KIJKJE NEMEN IN MIJN LEVEN?

Als kind was ik vrij, sensitief en creatief. Ik kon onbezonnen genieten van het leven en begreep er tegelijkertijd niet veel van. Nu ik terug kijk zie ik hoe sterk ik de energie van een plek, personen of ruimte kon ervaren. En totaal niet begreep dat wat ik ervaarde niet van mij was. Lange tijd heb ik gedacht dat het allemaal van mij was. Op jonge leeftijd ben ik bang geworden en heb ik een angst gecreëerd voor de energie die ik voelde en die ik als niet prettig ervaarde. Hierdoor ben ik een mechanisme gaan ontwikkelen om mijzelf hiervoor te beschermen en dit niet te hoeven voelen. Dit mechanisme was er onder andere eentje van maskers opzetten. Altijd mijn vrolijke, gekke, blije en enthousiaste kant laten zien. Niemand mocht weten of zien als het niet zo goed ging. Dan trok ik mijzelf terug en moest het zelf oplossen van mezelf. Eenzaamheid is daarbij het eerste woord dat in mij op komt. Als kind ging ik altijd met mijn moeder mee naar de kerk, de vesperdienst die in de avond was. Hier ervaarde ik rust en verbondenheid in en met mezelf. Later werden dat paranormale avonden waar ik mij helemaal thuis en op mijn gemak voelde. 

Daisy van Rixel
Daisy van Rixel

Op mijn 18e gingen mijn ouders scheiden en ben ik naar een NEI-Therapeut gegaan. Hier ontstond het inzicht dat we delen hebben meegekregen van onze ouders. En zij weer van hun ouders. Hierdoor kon ik meer begrip opbrengen voor de situatie door het vanuit een ander perspectief te bekijken.

Ik heb altijd alles goed willen doen om goedkeuring en bevestiging te krijgen van buitenaf. Dit kwam ook terug in verschillende relaties. Ik was lange tijd heel erg opzoek naar liefde en bevestiging buiten mijzelf en vond mijzelf echt niet mooi en goed genoeg. Een lange weg van zelfafwijzing en zelfkritiek tot gevolg. Dit bracht mij in situaties waarbij ik afleiding zocht door dingen te doen, zoals hard werken, uitgaan, alcohol en drugsgebruik. Zolang ik maar niet stil zat op de bank, want dan begon het voelen en dat was eng. Ondanks dit alles heb ik wel altijd gedaan wat ik leuk vond!

Op mijn 30e ontmoette ik de vader van mijn zoon en kon ik langzaam mijn muur afbreken, doordat hij de stabiele factor was en het vertrouwen gaf. In die relatie heb ik meerdere miskramen gehad die heel veel impact hebben gehad op mijn humeur, gedrag en gedachtewereld. In de relatie heb ik meerdere signalen gekregen dat deze relatie niet meer passend was.

Toen Mees werd geboren veranderde er iets in mij. De bevalling heb ik als traumatisch ervaren omdat ik de controle niet los kon laten, zag ik achteraf in. Na de bevalling werd steeds duidelijker, vanuit signalen van mijn lichaam, hoe ongelukkig ik eigenlijk was. In en met mezelf. Toen Mees 1 jaar was zijn we uit elkaar gegaan, wat mijn keuze was.

Na 1,5 jaar eindelijk een plek voor mezelf en mijn zoon gevonden te hebben kon ik deze scheiding verwerken. Voor mijn 38e verjaardag kreeg ik het boek ‘Master your mindset’ en ben toen voor het eerst doelen gaan stellen voor het komende jaar, 2019. In maart 2019 ben ik in mijn eentje naar India gegaan voor een retraite. Dit was life changing, ik ervaarde tijdens deze retraite alles wat ik altijd al had gevoeld en geweten. Het was 1 grote bevestiging. Door een podcast kwam ik op Robert Bridgeman uit en voelde ik direct hier heb ik te zijn. In 2020 heb ik de opleiding Transformatief Coachen en Mystery School afgerond. En in 2022 .Into me I see van Rianne Manten. En op dit moment zit ik middenin de training ‘De weg van het Wiel’ van Maarten Oversier, een verdiepingsslag in Regressie en Reincarnatie therapie. 

De energie stroomt!

Veel liefs Daisy

Daisy van Rixel

Er zijn geen slachtoffers alleen vrijwilligers

– Altazar Rossiter –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within