.into me I see

BLOG | .INTO ME I SEE

Blog 17-03-2022

.INTO ME I SEE

Afgelopen vrijdag heb ik een hele bijzondere training afgerond die ik in september ben gestart, met nog 18 andere vrouwen. 

Een reis om nooit te vergeten!

Wat ik heel helder heb ervaren is het steeds dieper en verfijnder waarnemen van mijzelf. Rianne zei ”Heet alle delen in jezelf welkom, praat met jezelf en deze delen. Alles mag er zijn. Het is energie, het is informatie”. 

En hierdoor ben ik gaan verzachten, naar mezelf toe, naar anderen toe. 

Met ups en downs, vallen en opstaan. 

Wat ik meer en meer opmerk is wanneer ik vanuit (oude) pijn, kindsdelen of hardheid reageer. 

Mijn innerlijke mannelijke energie, mijn anker, rust en aanwezigheid heeft aandacht gekregen. Hier verbind ik mij dagelijks mee. Dit heeft mij zoveel meer innerlijke rust, berusting en aanwezigheid gebracht bij alles wat is. 

En het leuke is dat mensen om mij heen dit ook zien en tegen mij zeggen! (zo binnen, zo buiten)

Mijn innerlijke vrouwelijke energie, de vrouwelijkheid, sensualiteit, kleurrijkheid en intensiteit die daarbij horen heb ik op allerlei mogelijke manieren mogen voelen en ervaren. Een ware oefening in “zijn met alles wat er is” zonder oordeel, vanuit liefde en compassie waarnemen. Voor mij komt vanuit zachtheid liefde!

Ik heb leren voelen wanneer mijn hart sluit en dat ik het zelf kan uitnodigen om weer te openen. 

Ook heb ik leren finetunen van wanneer ik iets ontvang of geef vanuit oprechtheid en zuiverheid en wanneer niet. 

En toen gebeurde het! 

Ik heb mijzelf ontvangen en welkom geheten in mijn eigen schoot en in mijn lichaam. Voor het eerst in zeer lange tijd sta ik mezelf toe mijn vrouwenlichaam te bewonen. En voel ik wat er bedoeld wordt met je lichaam is jouw tempel, een heilige plek. Dit is 1 van de redenen waarom ik begonnen ben aan de training. Het ontroert mij terwijl ik dit schrijf, het is zo een diep verlangen. En nu kan ik het voelen, echt ervaren! 

Mijn intentie “Vrij zijn en Genieten van mijn lichaam en vrouw zijn”. 

Ik oefen iedere dag in het voelen van mijn verlangens en grenzen. Zodat ik mijzelf meer en meer kan dragen in mijn processen.

Mijn “nee’ en mijn ‘ja’ kan voelen en uitspreken.

Liefs Daisy