formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

3 MAANDEN TRAJECT

Hartsverlangen

Keuzes maken vanuit je hart

Kijken met je Hart

Anders waarnemen

Bewustzijn Expansie

Shift in je bewustzijn

3 Maanden Traject

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil jij jouw leven ervaren vol van liefde, geluk, voldoening en balans?

Kies jij ervoor om jezelf op 1 te zetten in 2024?

 

Dan is het 3 Maanden Traject echt iets voor jou!

 

Het programma is zo opgebouwd dat je meer inzicht krijgt in jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor het leven. Hoe je jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten, zelfs als het leven niet loopt zoals je zou willen. Je leert bewust te kiezen hoe je leeft en hoe je je wilt voelen.

 

Je krijgt handvatten en tools aangereikt om je angsten te overwinnen en de regie over je leven in handen te krijgen. Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, zelfliefde, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven.

 

 

Het traject helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.
Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je wilt met je leven.

 

Lichter Leven

Dit traject zorgt voor transformatie doordat je ruim de tijd hebt om de informatie die je krijgt te integreren in jouw leven!

 

Tijdens dit waardevolle traject ontdek je:

3 MAANDEN TRAJECT

Samen bepalen we de data voor de sessies, deze kunnen zowel live als online, en de calls.

Het traject omvat:

– 3 live Transformatie sessies van 1,5/2 uur (1 per maand)

– 3 calls van 30 minuten (1 per maand)

– tussentijds what’s app contact indien nodig


De investering voor dit prachtige cadeau aan jezelf is €999,- incl. btw (zakelijke deelname is exclusief btw.) 


Het is mogelijk dat je in gesprek met je werkgever zou kunnen voorleggen dat deze dit traject betaald. Wanneer jij je goed voelt profiteert je werkgever hiervan.

De ervaring van anderen...

Tijdens het traject hebben we mijn pijnstukken op relaties, geld en eten in kaart gebracht. Ik kon dankzij jouw niet aflatende liefde en doorzetten een fikse overtuiging op “eerst het nodige, dan het nuttige en dan pas het aangename” loslaten. Het was een pittige laag die mij met de nodige (ongepaste) lachbuien eindelijk verliet. Hoe heerlijk dat ik zo nu en dan gewoon even kan zijn. Je hebt samen met mij de reis gemaakt naar dat wat ik te doen heb ik dit leven. Dit is nog nooit zo helder geweest. Het geeft me vleugels.

Fonny – 55 jaar

Tijdens het traject is het voor mij duidelijker geworden waar ik tegenaan liep en het gevoel wat dat gaf. Ik ben mij bewuster geworden in welke situatie ik zit. Ik heb meer helderheid gekregen in de persoon wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta. Ik hoop nog meer mijn hart te gaan volgen en te vertrouwen op mijn gevoel. Door de sessies ben ik mij hiervan veel bewuster geworden van wat belangrijk is in het leven en is het een helder beeld geworden waardoor het makkelijker wordt mijn hart te volgen.

Fleur – 33 jaar

Door het traject heb ik kanten van mijzelf gezien en leren kennen waarvan ik het bestaan niet eens wist. Ik heb erg veel geleerd over hoe ik zelf in elkaar zit en dit neem ik mee de rest van mijn leven. Het traject zorgt letterlijk voor een lichter leven. Ik heb na de sessies onder fijne begeleiding een enorme rust ervaren. Ik voel me sterker, fitter en zekerder. Ook heb ik vrede met dingen waarvan ik dacht het nooit te kunnen accepteren.
Samen met Daisy maak je een reis naar acceptatie, liefde en geluk. Wel een hele leerzame reis vol plezier en gezonde spanning waarin je zorgt dat je persoonlijke blokkades voor eens en altijd uit te weg helpt. Een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken!
Kris – 17 jaar

Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.

– Wayne Dyer –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within