formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

HEALING DAY

Zelfvertrouwen

In jouw Kracht staan

Eigenwaarde

Jezelf op Waarde schatten

Zelfliefde

Houden van Jezelf

HEALING DAY

Je voelt dat ergens de energie blokkeert in jouw leven, lijf of in je systeem. Waarschijnlijk voel je weerstand en tegelijkertijd weet je dat in groepsverband de heling versterkt wordt. Een groep draagt je en zorgt ervoor dat alle saboterende delen gezien worden. Omdat iedere persoon uit de groep bijdraagt aan het veld waarmee gewerkt mag worden. Het bijzonder hiervan is dat je veel herkent vananderen. Dit zorgt direct voor een verbinding in de groep of je dit nou bewust of onbewust ervaart.

BOOST YOUR INNER TRUST

Onzekerheid en zelfafwijzing is een groot thema in het leven van velen. Deze dag om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. En te bewegen naar meer zelfacceptatie en meer zelfliefde. Saboterende en blokkerende energie waar je al lange tijd mee rond loopt mag je gaan erkennen, herkennen en loslaten. Ben jij er klaar voor?

IT'S ALL IN THE FAMILY

Deze dag staat in het teken van het loslaten van energie van je ouders die aan jou verbonden is. Vanuit loyaliteit gedragen we ons op een bepaalde manier. En zouden we ons verantwoordelijk kunnen voelen voor onze ouders. Wil jij heling op dit vlak, zodat je geen binding meer hebt met je ouders maar verbinding?

Awareness is the first step in healing

– Dean Ornish –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within