formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

IT'S ALL IN THE FAMILY

Zelfvertrouwen

In jouw Kracht staan

Eigenwaarde

Jezelf op Waarde schatten

Zelfliefde

Houden van Jezelf

BANDEN OPSCHONEN MET JE OUDERS

Tijdens deze healing day gaan we de binding die je hebt met je ouders opschonen. Het gaat hierbij om de innerlijke keuze die je maakt en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Je laat los wat niet van jou is en neemt aan wat wel van jou is.

 

Soms lijkt het of je te veel verbonden bent met je ouders. Je kan de ander niet loslaten. Je blijft boos, teleurgesteld, verwijtend, afhankelijk of bijvoorbeeld overbezorgd naar je ouders toe. Dan is er sprake van een binding in plaats van verbinding. 

 

Bij een binding kan je je voorstellen dat een onzichtbaar, kort, niet rekbaar touw tussen twee mensen is gespannen. Steeds als jij een stap wilt zetten, zeul je de last en het gewicht van de ander mee. Wanneer die ander een beweging maakt, moet jij moeite doen om niet meegetrokken te worden en je evenwicht bewaren. Dit is geen prettige manier van leven. Binding is energie vanuit ongezonde loyaliteit en van lage trilling.

 

Een verbinding tussen twee mensen omvat ook een niet zichtbaar touw, maar dan betreft het een lang en flexibel touw. Steeds als een van de twee een beweging maakt, viert het touw mee en geeft het de ruimte die nodig is. Ondertussen voel je je wel verbonden met elkaar, waardoor je kracht en energie van de ander kan en wil aannemen. In een verbinding stroomt het geven en ontvangen op een vloeiende manier. Verbinding is energie vanuit liefde en van hoge trilling. 

 

We gaan in deze workshop de banden, tussen jou en je ouders, van lage trilling opschonen. Zodat er meer ruimte komt voor liefde.

Liefde is er altijd!

Dit betekent niet dat iemand ergens de ‘schuld’ van krijgt. Het betekent dat je vanuit een ander perspectief, vanuit een anders standpunt gaat kijken en voelen.

Je creëert ruimte voor de doorstroom van liefde

Je ruimt oud zeer, verdriet en pijn op

Je kiest voor jezelf vanuit de liefde voor jezelf

Je schoont energie van lage trilling op

Vanuit lichtheid, liefde en plezier begeleiden wij jou in het opschonen van deze energetische banden. Schrijf je nu in en verander van binnenuit jouw eigen perspectief ten opzichte van je ouders. Zodat de liefde meer ruimte krijgt om te stromen. Het maakt hierbij niet uit of je ouders nog in leven zijn of niet.

 

Workshop Daisy van Rixel

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 2 april 2023

Locatie: Yogastudio Kokos, Breestraat 95-2 in Beverwijk

Tijd: van 10.00u – 17.00u 

Prijs: 122 euro, inclusief lunch, snacks, thee en water
aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of mail naar info@daisyvanrixel.nl

Aanmeldformulier Workshop

Samen met Linda ga ik in gesprek over haar ervaring voor, tijdens en na de Workshop ‘Banden opschonen met je ouders’. 

 

Wie weet herken je dingen die zij benoemt bij jezelf. En geeft je dit een idee van wat je kan verwachten en waarom je deel zou nemen. 

 

Vanuit liefde voor jou opgenomen door Linda en Daisy. 

Waarom zou je deelnemen?
Het zou zo kunnen zijn dat je erg emotioneel reageert in bepaalde situaties met je vader of moeder. Of dat je je compleet afsluit of terugtrekt vanuit zelfbescherming. Als dit gebeurt ga je uit verbinding met de ander. Ook zou het kunnen zijn dat je zoekt naar bevestiging en erkenning van je ouders. Hierdoor kunnen boosheid, teleurstelling, verdriet, irritatie, frustratie of ongeduld de boventoon voeren.
 
Wat je het liefst wil is?
Het liefst wil je kunnen omgaan met eigen emoties en loslaten wat niet van jou is. Je wilt liefdevoller zijn en reageren, naar jezelf en je ouders. Met compassie kunnen kijken naar de situatie. Zodat je vanuit openheid in verbinding kunt blijven met de ander.
 
Wat het je oplevert?
Je zal gaan merken dat je je rustiger voelt van binnen. Vrij van opgekropte en onderdrukte emoties. Je meer zelfvertrouwen hebt in het contact met anderen.
Je krijgt inzicht in wat er in jouw systeem gebeurt in bepaalde situaties. Schat jezelf meer op waarde en geeft liefdevol je grenzen aan. 
 
Oscar Duteweert

Over Oscar

Hoe zou het zijn dat je mag ervaren om aanwezig te zijn met jouw volwassen energie, in verbinding met jezelf en met anderen. Jouw creërend, manifesterend en genezend vermogen verder mogen ontwikkelen. In verbinding te komen met jouw innerlijke vuur en met plezier, kracht en voldoening in het leven te staan.

Vanuit belichaamde ervaring is Oscar de aangewezen persoon om hier mannen en vrouwen in te begeleiden. Na een Burn-out periode is zijn persoonlijke ontwikkelingsreis begonnen. Waarin hij vanuit eigenaarschap aanwezig is bij wat er zich aandient in het leven.

Oscar is opgeleid als NLP Coach en Touch of Matrix therapeut. En heeft Mystery School en de Energy LED training gevolgd bij de Bridgeman Academie. Hij faciliteert mannencirkels 1 op 1 sessies en workshops. 

Over Daisy

De missie van Daisy is om mensen te ondersteunen in het houden van zichzelf, wat niet vanzelfsprekend is in de wereld waarin we leven.

Door haar belichaamde ervaring weet ze hoe het is om van zelfafwijzing naar diepe zelfliefde en zelfacceptatie te transformeren. Daisy heeft verschillende trainingen en opleidingen gevolgd bij de Bridgeman Academie waaronder Transformatief coachen, Mystery School en Into me I See. En heeft ze de jaartraining Regressie- en Reïncarnatietherapie van Maarten Oversier afgerond. In haar praktijk faciliteert Daisy 1-op-1 transformatiesessies en het zogenaamde lichter leven-programma. In groepsverband organiseert zij workshops waarin wordt gewerkt aan het meer houden van jezelf.

Daisy van Rixel


De ervaring van anderen...

Ik heb de workshop “banden opschonen met je ouders” als zeer positief ervaren. De begeleiding tijdens het loslaten van oud zeer, verdriet en pijn is erg fijn, er wordt goed op je gelet en er hangt een veilige sfeer! Persoonlijk heb ik tijdens de workshop mijn boosheid en teleurstelling(en) los kunnen laten en ruimte gemaakt voor een positievere verbinding met mijn ouders, met succes! Je neemt tijdens de workshop ook je eigen plek in, in jouw familiesysteem! Ik raad de workshop zeker aan, of er nog bepaalde spanningen zijn, onuitgesproken dingen of niet, je ruimt alles op wat niet langer dient!

Sophia – 24 jaar

Vanaf het eerste moment dat ik bij de locatie aanwezig was, voelde ik me al veilig en op mijn gemak. Daisy ontving mij met een warm, open hart. Nadat iedereen aanwezig was werd duidelijk verteld wat er die dag ging plaatsvinden. Het is eigenlijk niet met woorden te beschrijven wat er allemaal gebeurde op gevoelsniveau, het was magisch. Mijn ouders waren ‘voorbij’ gekomen in mijn visualisaties en het proces dat daardoor op gang kwam was helend. Na afloop van de workshop had ik het gevoel dat er een last van mijn schouders was gevallen. De dagen erna was er een proces in gang gezet van vergeving en loslaten. 

Patrick – 42 jaar

Ik wist niet wat ik kon verwachten, bij mezelf maar ook wat voor verandering het kon geven in de banden met je ouders. Ik ben ervoor gaan staan om dit te gaan doen en het heeft mij zoveel opgeleverd. Allereerst deze workshop zo mooi om dit samen te ondergaan en te beleven en ik sta weer in goede lijn met mijn ouders en begrijp ze wat meer maar ook mezelf. Het heeft me veel rust gegeven.
Katja – 46 jaar
Ik heb de workshop als zeer positief ervaren. Prettig dat het ene dagdeel de ene ouder aan bod kwam en later de ander. De meditaties heb ik als mooi ervaren en geven inzicht. De communicatie met mijn ouders, na de workshop verliep anders. Harmonieuzer en lichter, een shift in energie. Doordat ik op een andere trilling zat en meer zen was. Nu ervaar ik dat het nodig is dat ik het positieve vasthoudt. Dankbaar voor deze mooie dag en ervaring. Het interesseert mij een maakt mij gemotiveerd en enthousiast om meer van dit genre workshops en cursusdagen te willen volgen! 

Mirjam – 46 jaar

Ik heb een heerlijke dag gehad bij Daisy en Oscar. Wat zijn dat lieve mensen waarbij ik mij snel op mijn gemak voelde. Kunnen ook goed luisteren als je ergens mee zit.

Erik – 48 jaar

Prachtige kans om een nieuwe kijk op de relatie met je vader en moeder te krijgen, oude trauma’s, herinneringen of ervaringen los te laten en nieuwe inzichten te mogen ervaren. En dan alles in een veilige bedding door twee geweldige trainers/leaders. Ik zou het zeker aanraden.
 

Na de workshop “Banden op schonen met je ouders” is er van alles verandert in mijn leven. Het contact met mijn beide ouders is veel natuurlijker geworden. En ik kan veel bij hen laten wat van hen is. Ik hoef niet meer hun stukken op te lossen. Hierdoor kom ik nog dichter bij mezelf en kan mijn eigen stukken verder oplossen. De aanwezigheid van Daisy en Oscar heb ik als heel waardevol en veilig ervaren. Hierdoor werd er een rustig en veilig energieveld gecreëerd waar alle deelnemers zichzelf konden en mochten zijn.

Aldo – 46 jaar

Dank Daisy en Oscar voor jullie fijne begeleiding tijdens de workshop. Er is een mooie beweging gaande in mezelf, dat ervoor zorgt dat ik nu vanuit mezelf kan en mag voelen waar mijn behoefte ligt in het contact met mijn ouders. In plaats van de behoefte van mijn ouders in te vullen om mij te zien. Het maakt mij ontspannen en kalm.

Cynthia – 47 jaar

 
Een vergelijkbare sessie eerder gedaan, nu was ik alerter wat er in de dagen erna gebeurde. De fijne en zachte begeleiding van zowel Daisy als Oscar heb ik als ondersteunend ervaren en in het voelen aan wat je nodig hebt.
Alexandra – 48 jaar

Je visie zal duidelijk worden als je in je hart kunt kijken.
Wie naar buiten kijkt droomt,
wie naar binnen kijkt ontwaakt

– Carl Gustav Jung –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within