formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

SYSTEMISCHE PAARDEN
COACHING

Puur Intuïtie

Hart Frequentie van het paard

Familie Systeem

Direct naar de essentie

Je plek in de Kudde

Jouw unieke plek

Mijn moeder

Op deze pagina wil ik je heel graag voorstellen aan mijn moeder Mieke van den Hoogen.

Met haar heb ik een bijzondere band en ben ik op jonge leeftijd bewust geworden van de spirituele kant van het leven. 

Mijn moeder leeft vanuit dienstbaarheid en heeft een hart van goud.

In haar aanwezigheid is de liefde en zuiverheid voelbaar. Een systemische paardencoach sessie raad ik van harte aan. 

Hieronder kan je daar alles over lezen!

MIEKE VAN DEN HOOGEN

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Graag stel ik mezelf aan je voor!

 

Mijn naam is Mieke van den Hoogen geboren op 17-04-1952, gecertificeerd paardencoach. 

 

Mijn plek in het familie systeem is het zesde kind uit een gezin van zeven kinderen, vier jongens en drie meiden. Mijn vader overleed toen ik 3 jaar was. 

Zelf ben ik moeder van drie mooie dochters en oma van vier prachtige kleinkinderen. Samen met hun vader voel ik mij rijk met dit gezin. 

Mijn interesses zijn mantelzorg, bloesemremedie, magnetiseren en spiritueel icoon schilderen. Mijn doelstelling is altijd geweest ‘ wat kan en mag ik betekenen’.

Vanuit mijn levenservaring en geduld bied ik je geloof in het Zelf waar alles samenvalt met behulp van het paard als spiegel.

Systemische Paardencoaching

Systemische paardencoaching

Bewust doorvoelen maakt lichter

Het inzicht dat het van belang is dat wij op onze plek staan in het familie systeem, zien we ook bij de paarden in de kudde. Er is rust en vertrouwen in de kudde als het veilig voelt. Paarden zijn een fantastisch instrument om mee te werken, zij voelen aan waar de energie wel of niet stroomt in jouw systeem. Paarden zijn altijd puur, zuiver en oprecht in hun feedback. Om het systeem in balans te houden is het belangrijk om bij jezelf te komen en in het NU te zijn. Een sessie zal inzicht creëren waardoor er mogelijkheden ontstaan om je volle potentieel te leven. 

 

Soms zijn we net een wandelend hoofd en hierdoor uit balans. Het is de uitnodiging om van ons hoofd naar ons hart te gaan. Systemisch werken heeft als doel de belemmeringen zichtbaar te maken, het een plek te geven zodat de liefde weer kan stromen. Doordat je liefdevol jouw plek in kan nemen is het makkelijker jouw eigen weg te volgen. En komt er ruimte voor acceptatie, verbinding en je hartsverlangen.

Coachen met paarden is een van de meest directe manieren van coaching en leidt al snel naar de essentie van iemands vraag. De paarden laten ons weten of iedereen van onze kudde een plek heeft in ons hart.

 

Paardenwijsheid

Volledig in je eigen kracht staan! We hoeven alleen de paarden te volgen in hun wijsheid, dan neemt iedereen vanuit zijn unieke talent de juiste plek in de kudde in. Dan is er rust, overvloed en liefde.

Paarden doorvoelen in het NU wat is, vanuit overgave. En vervolgen daarna hun pad zonder ballast. 

WERKWIJZE

De sessie beginnen we met een gesprek voordat we de bak in gaan. In de bak laat het paard zien wat de diepere gevoelens en gesteldheid is. De hart frequentie van het paard is zoveel groter dan die van de mens. Zo laat het edele schepsel met liefde zien wat ons kan helpen helen. Zo gaat het met ons steeds beter. 

 

Heb je interesse en wil je licht op een probleem laten schijnen? Ik verwelkom jou met open armen!

Je kan mij bereiken op:

telefoonnummer 06-10395915

email adres mvandenhoogen@kpnmail.nl

 

Het is mogelijk om met 1 sessie te starten en daarna de beslissing te maken om meerdere sessies te volgen. Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en bedraagt 79 euro per sessie. 

 

Ben je in het bezit van een eigen paard, dan is coaching op locatie mogelijk. Reiskosten worden daarbij in rekening gebracht.

De ervaring van anderen...

Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, tijdens de intake vertelde ik het een en ander. Ik werd enorm fijn begeleid door Mieke vertrouwen en uitleg gegeven. Het was tijd dat we zouden beginnen, maar het paard lag letterlijk doodstil en verroerde zich niet.ik voelde de spanning opkomen. De andere paarden in de wei kwamen een troost brengen naar het paard. ik begreep dat ik mij moest ontspannen en mijn gedachten even een andere wending moest geven. toen stond het paard op en kwam langzaam naar mij toe. Ik had het verdriet van het verliezen van mijn beide ouders nog erg hoog zitten. een mooie spiegel voor gehouden en me de kans gegeven om te leren. Er zijn nog wat tranen gevloeid maar dat is okay. Zonder je gevoel te voelen en te laten zien kom je niet verder en blokkeerd het paard, je zou er ook niets van leren! Mooie inzichten en kwaliteiten en uitdagingen!

Ik heb de paardencoachingsessie als zeer verhelderend en positief ervaren. Het paard zorgt ervoor dat je spanning loslaat. Met de ervaring van Mieke en haar verbinding met onder andere het paard zorgt ervoor dat je tot de kern van het probleem komt en antwoord op je vraag krijgt. Als team zorgen zij ervoor dat je inzicht krijgt! Mieke raakt de kern en legt de vinger op de zere plek. Het paard spiegelt en in gesprek met Mieke en al haar levenservaring vertaald zij wat het paard laat zien en geeft verdieping. Zo ontstaan een nieuw beginpunt om verder te komen in een bepaalde situatie. Dit ervaarde ik in een harmonieuze en veilige sfeer. Ik ben zeer dankbaar voor de sessie!

Mijn eerste ervaring met systemische paardencaching was bij Mieke en de brave witte Eros. Onze de indruk was ik van de vele kleine dingen die hij liet zien, en vooral ook hoe de dieren uit de vrije natuur spontaan mee deden. Op een rustige manier stelde Mieke mij vragen en kwam ik terug bij mijzelf, teveel bezig met de wereld om mij heen, was ik mezelf verloren. Zowel Eros als Tania (bruine merrie) hebben mij voelen waar de issue zat. En Mieke kon dit goed onder woorden brengen voor mij. Wat een rust in mijn hoofd en lijf heeft dit opgeleverd. Een aanrader voor iedereen!

Horses allow you to find your way back
to your true self again


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-10395915 | mvandenhoogen@kpnmail.nl


Mieke van den Hoogen