formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Hartsverlangen

Keuzes maken vanuit je hart

Kijken met je Hart

Anders waarnemen

Bewustzijn Expansie

Shift in je bewustzijn

Lichter Leven Traject alleen voor vrouwen

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil jij jouw leven ervaren vol van liefde, geluk, voldoening en balans?

Kies jij ervoor om jezelf op 1 te zetten in 2024?


Dan is het Lichter Leven Traject echt iets voor jou!

 

Het programma is zo opgebouwd dat je meer inzicht krijgt in jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor het leven. Hoe je jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten, zelfs als het leven niet loopt zoals je zou willen. Je leert bewust te kiezen hoe je leeft en hoe je je wilt voelen.

 

Je krijgt handvatten en tools aangereikt om je angsten te overwinnen en de regie over je leven in handen te krijgen. Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven.

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.
Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je wilt met je leven.

Het programma bestaat uit verschillende oefeningen en ervaringen met elementen uit verschillende methodes. Zowel moderne als traditionele methoden zoals: NLP, Reiki, EFT, Touch of Matrix, Wim Hof methode, Yoga, diverse meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaanse Boeddhisme en werk van diverse leraren (Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn). 

Lichter Leven

Door het beste uit al deze methodes samen te voegen hebben Robert Bridgeman en zijn vrouw Monique een uniek programma ontwikkeld. Waar ik mijn eigen visie en energie in heb gebracht. 

Dit programma zorgt voor transformatie doordat je ruim de tijd hebt om de informatie die je krijgt te integreren in jouw leven!

 

Tijdens dit waardevolle programma ontdek je:

GROEPSTRAJECT alleen VOOR VROUWEN

Met een kleine groep van 4 vrouwen gaan je 5 maanden op reis.

Dit zijn de data waarop we samen komen van 10.00u tot 16.00u

19 januari 20224

16 februari 2024

15 maart

12 april

17 mei

Het programma is inclusief het Lichter Leven werkboek. Het boek “Start vandaag met lichter leven” van Robert Bridgeman en een heerlijke lunch. 

 

Early bird prijs voor dit prachtige cadeau aan jezelf is €699,- incl. btw (zakelijke deelname is exclusief btw.) -> aanmelden voor 1 januari 2024

Late bird prijs €750,- incl. btw (zakelijke deelname is exclusief btw.) -> bij aanmelding na 1 januari 2024

De ervaring van anderen...

Tijdens het Lichter Leven Programma hebben we mijn pijnstukken op relaties, geld en eten in kaart gebracht. Ik kon dankzij jouw niet aflatende liefde en doorzetten een fikse overtuiging op “eerst het nodige, dan het nuttige en dan pas het aangename” loslaten. Het was een pittige laag die mij met de nodige (ongepaste) lachbuien eindelijk verliet. Hoe heerlijk dat ik zo nu en dan gewoon even kan zijn. Je hebt samen met mij de reis gemaakt naar dat wat ik te doen heb ik dit leven. Dit is nog nooit zo helder geweest. Het geeft me vleugels.

Fonny – 55 jaar

Tijdens de 10 sessies van het Lichter Leven Programma is het voor mij duidelijker geworden waar ik tegenaan liep en het gevoel wat dat gaf. Ik ben mij bewuster geworden in welke situatie ik zit. Ik heb meer helderheid gekregen in de persoon wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta. Ik hoop nog meer mijn hart te gaan volgen en te vertrouwen op mijn gevoel. Door de sessies ben ik mij hiervan veel bewuster geworden van wat belangrijk is in het leven en is het een helder beeld geworden waardoor het makkelijker wordt mijn hart te volgen.

Fleur – 33 jaar

Door het lichter leven programma heb ik kanten van mijzelf gezien en leren kennen waarvan ik het bestaan niet eens wist. Ik heb erg veel geleerd over hoe ik zelf in elkaar zit en dit neem ik mee de rest van mijn leven. Het lichter leven programma zorgt letterlijk voor hetgeen wat de naam al zegt, een lichter leven. Ik heb na de sessies onder fijne begeleiding een enorme rust ervaren. Ik voel me sterker, fitter en zekerder. Ook heb ik vrede met dingen waarvan ik dacht het nooit te kunnen accepteren.
Samen met Daisy maak je een reis naar acceptatie, liefde en geluk. Wel een hele leerzame reis vol plezier en gezonde spanning waarin je zorgt dat je persoonlijke blokkades voor eens en altijd uit te weg helpt. Een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken!
Kris – 17 jaar

Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.

– Wayne Dyer –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within