formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

GEBOORTE SESSIE

Energie Shift

Verandering in Energie

Intuïtieve Healing

Werken op alle lagen

Persoonlijke Groei

Zet jezelf op de eerste plek

GEBOORTE TRANSFORMATIE SESSIE

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wanneer je als vruchtje in de baarmoeder van je moeder bent, ben je volledig verbonden met je moeder. Haar bloed stroomt door je aderen, haar voeding komt bij je binnen. Haar gedachten, gevoelens en emoties ervaar jij in je ongeboren lijfje. Als ongeboren vruchtje heb je geen gedachten alleen maar een lijf. Alles komt bij je binnen via voelen. De gemoedstoestand van je moeder voel jij volledig. 

 

Er wordt aangenomen dat jij als baby tijdens de zwangerschap en geboorte energetische afdrukken van je moeder kan absorberen. Dit kunnen niet alleen positieve energieen zijn, maar ook alle onopgeloste emotionele of onbewuste patronen die moeder met zich meedraagt. Deze afdrukken kunnen mogelijk het energetische en emotionele welzijn van de baby beïnvloeden. 

 

Wanneer je wil ontdekken welke gedachten, gevoelens en emoties je hebt aan- en overgenomen van je moeder, dan is een geboortesessie daar een hele mooie methode voor.

 

Het energetisch willen loskomen van de symbiotische band met je moeder kan voortkomen uit verschillende factoren en ervaringen. Hier zijn een paar mogelijke redenen waarom je zou kunnen streven naar een grotere energetische onafhankelijkheid.

 

Naarmate kinderen opgroeien en zich ontwikkelen, proberen ze van nature hun eigen identiteit en autonomie vast te stellen en te ontdekken los van hun ouders. Dit omvat het ontwikkelen van een gevoel van eigenwaarde dat onafhankelijk is van de energie en invloed van de moeder.

 

Je kan je overweldigd of binnengedrongen voelen door de energetische en emotionele aanwezigheid van je moeder. Je wil misschien duidelijkere grenzen creëren en jouw eigen energetische ruimte creëren om een gezonder zelfgevoel en emotioneel welzijn te bevorderen.

 

Het kan zijn dat je een uitdagende of traumatische dynamiek met je moeder ervaart die genezing en persoonlijke groei vereist. Energetisch loskomen kan een manier zijn om alle negatieve of beperkende energetische indrukken of patronen die zich mogelijk hebben ontwikkeld los te laten en vrij te laten.

 

Het zoeken naar energetische onafhankelijkheid van je moeder kan deel uitmaken van jouw reis van zelfontdekking en verkenning. Het stelt je in staat om jouw eigen unieke energie, overtuigingen, waarden en passies te verkennen, los van de invloed of verwachtingen van je moeder.

 

Loskomen van de symbiotische band met je moeder kan bijdragen aan het aangaan van gezondere en evenwichtigere relaties in het algemeen. Het stelt je in staat jouw eigen emotionele veerkracht, onafhankelijkheid en het vermogen tot een gezonde onderlinge afhankelijkheid met anderen te ontwikkelen.

 

Het duidelijk communiceren en aangeven van je persoonlijke grenzen is cruciaal voor het tot stand brengen van een energetische scheiding. Dit kan inhouden dat je je behoeften, verlangens en grenzen op een respectvolle en assertieve manier uitdrukt, terwijl je ook de grenzen van de ander respecteert. 

 

Het is belangrijk op te weten dat het zoeken naar energetische onafhankelijkheid niet noodzakelijkerwijs betekent dat je de relatie met de moeder verbreekt. Het gaat meer om het tot stand brengen van een gezonde en evenwichtige energetische verbinding die zowel jouw groei als jouw welzijn  ondersteunt. Communicatie, begrip en mededogen kunnen een essentiële rol spelen bij het navigeren door deze dynamiek, terwijl een respectvolle en liefdevolle band met je moeder behouden blijft.

 

Wanneer je deze sessie wil ondergaan dan kan dit wanneer je moeder nog in leven is of niet meer. 

GEBOORTE SESSIE

De methoden die ik toepas in de sessie zijn de Altazar methode ontwikkeld door Dr. Altazar Rossiter en regressie en reïncarnatie therapie.

Jouw hulpvraag met betrekking tot de energie die blokkeert kan gaan over:

Werkwijze

Maak een gratis belafspraak om kennis te maken. In dit gesprek voel jij of ik de juiste persoon waarbij je een sessie wilt doen. 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur, waarbij ik je vooraf een intake formulier en bevestiging van de afspraak stuur. 

Deze waardevolle investering in jezelf is 165 euro. (prijs is particulier inclusief btw en zakelijk exclusief btw.)

 

Je kan ook de keuze maken om te gaan voor 3 sessies, de investering hiervoor is 465 euro.

 

Het is mogelijk dat je in gesprek met je werkgever zou kunnen voorleggen dat deze dit traject betaald. Wanneer jij je goed voelt profiteert je werkgever hiervan.

De ervaring van anderen...

In de periode na de sessie merkte ik dat de energie minder zwaar voelde. Ik voelde vooral ook opluchting. Met het belangrijkste inzicht dat het niet nodig is  om voor en van anderen te dragen. Dat er een verschil is tussen wat van mij is en wat voorouderlijk is. Maar wel belangrijk om dit stuk aan te gaan. De sessie heeft mij meer begrip en rust opgeleverd. Ik voel veel meer begrip en liefde voor mijn ouders. 


Sylvia

De sessie heeft mij meer rust gebracht ten aanzien van de imprint. Waardoor ik meer in mijn kracht sta. Zo lukt het beter om grenzen te stellen en voor mezelf en mijn dierbaren op te komen. Over het algemeen ben ik zachter geworden naar mezelf.

 

Rianne

Het was alsof ik vast zat aan mijn moeder, vooral in de energie. En dat ik haar grootste belemmerende overtuiging leefde. Ik heb mogen doorvoelen waardoor dit gekomen is. En ervoor gekozen mijn eigen pad te bewandelen.

Wat ik nu na de sessie voel is zo een groot verschil met daarvoor. Bepaalde gevoelens en gedrag is verandert en daarom ook mijn reactie naar anderen toe. Ik ben heel dankbaar dat ik deze sessie heb mogen ervaren. 

ik voel mij herboren 😉

Het is een verhelderende en helende reis.

Pure love is a willingness to give without a thought of receiving anything in return.

– Peace Pilgrim-


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within