formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

TRANSFORMATIE SESSIE

Energie Shift

Verandering in Energie

Intuïtieve Healing

Werken op alle lagen

Persoonlijke Groei

Zet jezelf op de eerste plek

1 op 1 SESSIE

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

We worden volmaakt, heel en compleet geboren. En zijn in essentie liefdevolle wezens waar de levensenergie doorheen stroomt. Gaandeweg leren we dingen aan van de mensen om ons heen en worden we gevormd door ervaringen die we meemaken. Hierdoor kan het zijn dat de stroom van levensenergie geblokkeerd raakt. En levenskracht verdwijnt. 

 

Tijdens een 1 op 1 transformatie sessie gaan we samen onderzoeken waar de energiestroom in jou geblokkeerd is. Een klacht kan zich op meerdere lagen laten zien, zowel fysiek, emotioneel, spiritueel of mentaal. In deze sessie werken we op al deze lagen, zodat we bij de kern komen. 

 

Wanneer de energie stroomt voel je je blij, gelukkig, ontspannen, rustig en geduldig. Je bent weerbaarder en kunt gemakkelijk meebewegen in welke situatie dan ook. Als de energie geblokkeerd is dan ervaar je onrust, irritatie, boosheid, ontevredenheid, spanning, angst, pijn en ongeduld. 

Het kan zijn dat je met je mind niet begrijpt wat er aan de hand is, waarom je je zo voelt. De oorzaak kan diep verscholen in jouw onderbewuste liggen.

 

 

Vanuit een ontspannen uitgangspositie brengen we datgene vanuit jouw onderbewuste naar je bewuste. Zodat helder wordt wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Zodat de energie weer gaat stromen en de blokkade verdwijnt. 

 

 

De oorzaak kan in uiteenlopende richtingen liggen, denk aan; een situatie uit je jeugd, een traumatische gebeurtenis, een ander leven (wanneer je hier in gelooft), in de familielijn of een onverwerkt voorouderlijk geheim.

 

TRANSFORMATIE SESSIE

De methoden die ik toepas in de sessie zijn de Altazar methode ontwikkeld door Dr. Altazar Rossiter en regressie en reïncarnatie therapie.

Jouw hulpvraag met betrekking tot de energie die blokkeert kan gaan over:

Werkwijze

Maak een gratis belafspraak om kennis te maken. In dit gesprek voel jij of ik de juiste persoon waarbij je een sessie wilt doen. 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur, waarbij ik je vooraf een intake formulier en bevestiging van de afspraak stuur. 

Deze waardevolle investering in jezelf is 155 euro inclusief btw. 

De ervaring van anderen...

Meteen bij de eerste sessie was er een klik, Daisy zorgt voor een ontspannen en veilige bedding, waardoor ik mezelf kon zijn en alles bespreekbaar was. Ze kan je goed lezen waardoor we meteen bij de kern van een probleem komen. Tijdens de sessie stelt ze de juiste vragen, of ziet ze precies wat er nodig is om tot heling te komen. En aan het einde van de sessies voelde ik me telkens lichter en vrijer dan ervoor, of er een last van me afgevallen was. En de klachten waarmee ik kwam, zijn weg.

 

Milou – 31 jaar

Ik voel mij krachtiger en beter in mijn energie. Daar bedoel ik mee dat ik makkelijker de andere energie aan kan van mensen. De begeleiding was fijn en prettig. Wat de sessie mij heeft opgeleverd is dat ik steeds meer leer mijzelf te zijn en dat voelt goed. 

 

Mirjam – 63 jaar

Na de sessie is er een positieve verandering gaande. De sessie heeft mij een duwtje in een richting gegeven waar ik naartoe mag, die voor mij bestemd is. Ik voel nog wel angst en tegelijkertijd is er vertrouwen omdat ik meer in mezelf ben gaan geloven. En ik heb het idee dat dit meer gaat worden de komende tijd. De begeleiding van Daisy heb ik als heel prettig, zorgzaam en vertrouwd ervaren.

 

Stevie – 29 jaar

Zelfliefde is de basis voor zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en uiteindelijk zelfrealisatie.

– Robert Bridgeman-


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within