formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

TRANSFORMATIE SESSIE

Energy Shift

Verandering van Energie

Holistic Healing

Werken op alle lagen

Self Care

Zet jezelf op de eerste plek

TRANSFORMATIE BETEKENT VERANDERING IN ENERGIE

Een transformatie sessie wordt ook wel een intuïtieve healing sessie genoemd. Hierbij krijg je individuele begeleiding door middel van een 1 op 1 sessie live of via zoom. Waarbij we samen op zoek gaan naar wat er ten grondslag ligt aan datgene wat jou belemmerd of blokkeert.

Er zal een verandering in energie plaats vinden die ertoe bijdraagt dat jij meer in jouw kracht komt te staan. Hoe meer je in je kracht staat hoe beter je met uitdagingen in je leven om kan gaan. Je gaat opluchting en meer lichtheid ervaren. 

 

We hebben verschillende manieren ontwikkeld en bedacht om onszelf te beschermen. Dit om te voorkomen dat we gekwetst, gekleineerd of teleurgesteld raken. Hierdoor trekken we een muur op of verstoppen we ons achter een schild. We hebben onze gedachten, emoties en gedrag gevormd om onszelf te beschermen Totdat we beseffen dat dit niet meer werkt voor ons en we dit graag willen veranderen.

feather, ease, slightly

We zijn gewend om jarenlang met het programma te werken dat in ons systeem zit. Dit programma zorgt ervoor dat we bepaald gedrag vertonen en op een bepaalde manier communiceren. Dit hoeft niet per definitie onze meest authentieke gedrag en manier van communiceren te zijn. Samen kunnen we een nieuw programma downloaden in jouw systeem. Zodat je meer en meer je gaat gedragen en communiceren op de manier die het dichtst bij jezelf staat. 

Zodra de blokkades verdwijnen komt er ruimte voor nieuwe energie, er ontstaat een energie shift in jouw systeem. 

 

Jouw hulpvraag kan te maken hebben met:

TRANSFORMATIE TRAJECT

In meerdere sessies zal je laag voor laag afpellen wat je niet meer dient en zodoende een diepgaande verandering teweeg brengen. De methoden die ik hanteer zijn onder andere hypnose, reïncarnatie en regressie therapie, EFT, Althazar Methode en Sjamanistische methoden uit de Bridgeman Transformatie Coach Training©. 

 

Het is mogelijk om met 1 sessie te starten en daarna de beslissing te nemen om meerdere sessies te ondergaan. Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.

Losse sessie

€100,- incl. btw

3 sessies

€275,- incl. btw

5 sessies

€450,- incl. btw


De ervaring van anderen...

Daisy has helped me at a crucial moment of my life, when massive changes operated and often left me overwhelmed. I’m so grateful our paths have crossed at that time. She guided me with all her positivity, confidence and love she spreads very naturally.

Our sessions have helped me heal on different struggles I carried from the past. Together we dived into tangled relationship I had with family members, and also all the way to family secrets burdening generations. 

I always felt understood, heard and never judged by Daisy even when revealing sensitive topics. It got me to trust her fully and more strongly every time we would meet.

Additionally I enjoyed her ability to laugh with me, even when the topics are heavy. Daisy can talk about high spiritual concepts while being totally down to earth. Her natural energy just gets you onboard. And she does all of that without trying, by simply being herself. 

Mylene – 33 jaar

Wat fijn om 3 sessies gehad te hebben bij Daisy. Het voelde vertrouwd en veilig. Ze neemt je mee op een fantastische reis  (healing) en ondersteund je waar dit nodig is. Ik heb een stuk uit zowel het verleden als uit het heden getransformeerd en ter plekke voelde ik opluchting en dankbaarheid. Ook kreeg ik mooie inzichten die mij verder helpen in mijn proces. Wat mij het meest bij gebleven is dat ik zo ontzettend ontspannen was tijdens de sessie en het fijne gevoel erna. 

Jetske – 42 jaar

Je kon me direct in de visualisatie brengen, en ik zag me helemaal zitten in de situatie die geheeld mocht worden. Het was heel bijzonder dat ik het allemaal heel duidelijk voor ogen zag. Er was direct contact met dat innerlijke kind, ik heb er mee kunnen praten ook met mijn vader die ook te maken had met mijn situatie. Het was geweldig om te zien dat ik mijn vader en mezelf kon vergeven voor wat er zich toen had afgespeeld. Het bijzondere aan de sessie was dat je dan als volwassen vrouw, de vrouw van nu dat kleine gekwetste kind mee neemt naar het nu. En ik het helemaal kon omarmen. Het was heel bijzonder de tranen van vergeving, geluk, verdriet, ontroering rolde over mijn wangen.

Myriam – 57 jaar

Healing doesn't mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives.

Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken?

 

Bel mij op: 06-15007861 of mail naar info@daisyvanrixel.nl.

 

Of vul onderstaand formulier in en dan neem ik contact met je op!

Daisy van Rixel | Balance Within