formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

BANDEN OPSCHONEN MET JE OUDERS

Zelfvertrouwen

In jouw Kracht staan

Eigenwaarde

Jezelf op Waarde schatten

Zelfliefde

Houden van Jezelf

BANDEN OPSCHONEN MET JE OUDERS

Mensen zijn met energetische banden aan elkaar verbonden. Als je mensen langer kent, zoals je ouders, dan kunnen deze banden heel dik zijn.


We herkennen allemaal wel momenten van boosheid, irritatie, teleurstelling en verdriet tussen mensen. Of dat er maar iets hoeft te gebeuren of gezegd wordt en je schiet direct in een emotie, haalt uit of trekt je terug. Dit zijn energetische banden en haken in je systeem die in de jaren zijn opgebouwd en waar onbewust door de ander aan getrokken wordt. Dit ‘oud zeer’ kan flink pijn doen.


Als je ervanuit gaat dat alles energie is, een frequentie heeft. Dat liefde en dankbaarheid een hoge frequentie hebben. En dat emoties zoals boosheid, onmacht, teleurstelling, verdriet, woede, jaloezie en pijn een lage frequentie. Dan gaan we in deze workshop de banden, tussen jou en je ouders, van lage frequentie opschonen. Zodat er meer ruimte komt voor liefde.


Liefde is er altijd!


Dit betekent niet dat iemand ergens de ‘schuld’ van krijgt. Het betekent dat je vanuit een ander perspectief, vanuit een anders standpunt gaat kijken en voelen.


Je creëert ruimte voor de doorstroom van liefde

Je ruimt oud zeer, verdriet en pijn op

Je kiest voor jezelf vanuit de liefde voor jezelf

Je schoont energie van lage frequentie op


Vanuit lichtheid, liefde en plezier begeleid ik je in het opschonen van deze energetische banden. Schrijf je nu in en verander van binnenuit jouw eigen perspectief ten opzichte van je ouders. Zodat de liefde meer ruimte krijgt om te stromen. Het maakt hierbij niet uit of je ouders nog in leven zijn of niet.

Workshop Daisy van Rixel

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 30 oktober 2022

Locatie: Yogastudio Kokos, Breestraat 95-2 in Beverwijk

Tijd: van 10.00u – 17.00u 

Prijs: 119 euro, inclusief lunch, snacks, thee en water
aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of mail naar info@daisyvanrixel.nl

Aanmeldformulier Workshop

Waarom zou je deelnemen?
Het zou zo kunnen zijn dat je erg emotioneel reageert in bepaalde situaties met je vader of moeder. Of dat je je compleet afsluit of terugtrekt vanuit zelfbescherming. Als dit gebeurt ga je uit verbinding met de ander. Ook zou het kunnen zijn dat je zoekt naar bevestiging en erkenning van je ouders. Hierdoor kunnen boosheid, teleurstelling, verdriet, irritatie, frustratie of ongeduld de boventoon voeren.
 
Wat je het liefst wil is?
Het liefst wil je kunnen omgaan met eigen emoties en loslaten wat niet van jou is. Je wilt liefdevoller zijn en reageren, naar jezelf en je ouders. Met compassie kunnen kijken naar de situatie. Zodat je vanuit openheid in verbinding kunt blijven met de ander.
 
Wat het je oplevert?
Je zal gaan merken dat je je rustiger voelt van binnen. Vrij van opgekropte en onderdrukte emoties. Je meer zelfvertrouwen hebt in het contact met anderen.
Je krijgt inzicht in wat er in jouw systeem gebeurt in bepaalde situaties. Schat jezelf meer op waarde en geeft liefdevol je grenzen aan. 
 


De ervaring van anderen...

Ik heb de workshop “banden opschonen met je ouders” als zeer positief ervaren. De begeleiding tijdens het loslaten van oud zeer, verdriet en pijn is erg fijn, er wordt goed op je gelet en er hangt een veilige sfeer! Persoonlijk heb ik tijdens de workshop mijn boosheid en teleurstelling(en) los kunnen laten en ruimte gemaakt voor een positievere verbinding met mijn ouders, met succes! Je neemt tijdens de workshop ook je eigen plek in, in jouw familiesysteem! Ik raad de workshop zeker aan, of er nog bepaalde spanningen zijn, onuitgesproken dingen of niet, je ruimt alles op wat niet langer dient!

Sophia – 24 jaar

Vanaf het eerste moment dat ik bij de locatie aanwezig was, voelde ik me al veilig en op mijn gemak. Daisy ontving mij met een warm, open hart. Nadat iedereen aanwezig was werd duidelijk verteld wat er die dag ging plaatsvinden. Het is eigenlijk niet met woorden te beschrijven wat er allemaal gebeurde op gevoelsniveau, het was magisch. Mijn ouders waren ‘voorbij’ gekomen in mijn visualisaties en het proces dat daardoor op gang kwam was helend. Na afloop van de workshop had ik het gevoel dat er een last van mijn schouders was gevallen. De dagen erna was er een proces in gang gezet van vergeving en loslaten. 

Patrick – 42 jaar

Ik wist niet wat ik kon verwachten, bij mezelf maar ook wat voor verandering het kon geven in de banden met je ouders. Ik ben ervoor gaan staan om dit te gaan doen en het heeft mij zoveel opgeleverd. Allereerst deze workshop zo mooi om dit samen te ondergaan en te beleven en ik sta weer in goede lijn met mijn ouders en begrijp ze wat meer maar ook mezelf. Het heeft me veel rust gegeven.
Katja – 46 jaar
Ik heb de workshop als zeer positief ervaren. Prettig dat het ene dagdeel de ene ouder aan bod kwam en later de ander. De meditaties heb ik als mooi ervaren en geven inzicht. De communicatie met mijn ouders, na de workshop verliep anders. Harmonieuzer en lichter, een shift in energie. Doordat ik op een andere trilling zat en meer zen was. Nu ervaar ik dat het nodig is dat ik het positieve vasthoudt. Dankbaar voor deze mooie dag en ervaring. Het interesseert mij een maakt mij gemotiveerd en enthousiast om meer van dit genre workshops en cursusdagen te willen volgen! 

Mirjam – 46 jaar

Ik heb een heerlijke dag gehad bij Daisy en Oscar. Wat zijn dat lieve mensen waarbij ik mij snel op mijn gemak voelde. Kunnen ook goed luisteren als je ergens mee zit.

Erik – 48 jaar

Prachtige kans om een nieuwe kijk op de relatie met je vader en moeder te krijgen, oude trauma’s, herinneringen of ervaringen los te laten en nieuwe inzichten te mogen ervaren. En dan alles in een veilige bedding door twee geweldige trainers/leaders. Ik zou het zeker aanraden.
 

Na de workshop “Banden op schonen met je ouders” is er van alles verandert in mijn leven. Het contact met mijn beide ouders is veel natuurlijker geworden. En ik kan veel bij hen laten wat van hen is. Ik hoef niet meer hun stukken op te lossen. Hierdoor kom ik nog dichter bij mezelf en kan mijn eigen stukken verder oplossen. De aanwezigheid van Daisy en Oscar heb ik als heel waardevol en veilig ervaren. Hierdoor werd er een rustig en veilig energieveld gecreëerd waar alle deelnemers zichzelf konden en mochten zijn.

Aldo – 46 jaar

Dank Daisy en Oscar voor jullie fijne begeleiding tijdens de workshop. Er is een mooie beweging gaande in mezelf, dat ervoor zorgt dat ik nu vanuit mezelf kan en mag voelen waar mijn behoefte ligt in het contact met mijn ouders. In plaats van de behoefte van mijn ouders in te vullen om mij te zien. Het maakt mij ontspannen en kalm.

Cynthia – 47 jaar

 
Een vergelijkbare sessie eerder gedaan, nu was ik alerter wat er in de dagen erna gebeurde. De fijne en zachte begeleiding van zowel Daisy als Oscar heb ik als ondersteunend ervaren en in het voelen aan wat je nodig hebt.
Alexandra – 48 jaar

De workshop ‘banden opschonen met je ouders’ bij Daisy was er één die ik iedereen kan aanraden! Ik heb deze dag oud zeer, verdriet, boosheid mogen transformeren in liefde. Er zat energie vast vanuit oude overtuiging, niet dat die fout was, het zat mij alleen wel in de weg! Het opschonen van de banden heeft mij (be)rust(ing) gegeven, in/met mijzelf en in de band met mijn ouders. Ik heb mijn eigen plek ingenomen, ik mag mijn eigen keuzes maken. Dit kon door de fantastische begeleiding van Daisy en Oscar. Ik ben dankbaar voor deze ervaring.

Linda – 40 jaar

Je visie zal duidelijk worden als je in je hart kunt kijken.
Wie naar buiten kijkt droomt,
wie naar binnen kijkt ontwaakt

– Carl Gustav Jung –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within