formaten-daisy_Veer_Trans800x300-Veer

IN LOVE WITH... YOUR BODY

Zelfvertrouwen

In jouw Kracht staan

Eigenwaarde

Jezelf op Waarde schatten

Zelfliefde

Houden van Jezelf

HEALING SELF REJECTION

Iedereen zo nu en dan wel eens kritisch over zijn of haar lijf. Maar wat nou als deze kritiek er continue is en als een ‘blok aan je been’ overal mee naartoe gaat.

Dat je iedere seconde onzeker bent over jouw lijf of een bepaald deel ervan. En dit jouw gedrag direct beïnvloed net als je relaties met anderen.

Daarom organiseren wij een helende dag voor mannen en vrouwen die zichzelf willen bevrijden van een diepe laag zelfafwijzing op het fysieke lichaam.

Deze “Healing Day – In love with…. Your Body” staat in het teken van heling op afwijzing van het fysieke lichaam. En de vicieuze cirkel waar velen van ons zich in bevinden. Deze dag is voor jou wanneer je ervaart dat deze afwijzing van je lijf onzekerheid met zich meebrengt. En dat de onzekerheid van directe invloed is op je relaties. En op de verbinding met je lijf door de kritische blik en gedachten.

 

Fonny en Daisy ervaren dat wanneer je zachter bent voor jezelf en je jouw lichaam meer kan accepteren er direct meer verbinding ontstaat. Verbinding met anderen, je lijf en diepere lagen in jezelf. Dit maakt dat je steeds beter gaat voelen. Voelen wat je wel en niet wil, voelen met wie je wel of geen intiem contact wil, voelen wat je nodig hebt in elk moment.

Wanneer je lagen van afwijzing heelt dan geeft dit ruimte. Ruimte voor energie die vrij kan stromen door jou heen. Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen, zachtheid en genot.

 

Wij willen je deze dag graag laten ervaren, door middel van verschillende oefeningen, hoe het is om los te laten. Het los laten van emoties, gedachten en overtuigingen, saboterende delen en blokkades die jou ervan weerhouden om van je lijf te houden.

 

Je komt meer in verbinding met je lichaam en met jouw diepste verlangens.

Wat je kan verwachten deze dag is:

  •  healing ademsessie
  •  voelen en waarnemen van jouw innerlijke wereld
  • healing in verbinding met je lichaam
  • transformatie werk

Allemaal momenten van voelen, ervaren en helen.

In groepsverband kan dit spannend zijn alleen belangrijker is dat het echt ondersteunend en versterkend werkt zo’n groepsproces. De energie en kracht van de groep draagt je deze dag.

 

Wij, Fonny en Daisy, zijn opgeleid als Transformatie Coach bij de Bridgeman Academy. Hebben allebei Mystery School gevolgd van Altazar Rossiter. En de Into me I See training van Rianne Manten. En hebben een verdiepende training gevolgd bij Maarten Oversier in regressie en reïncarnatie therapie.

 

Beiden delen wij onze ervaring hoe afwijzing van ons fysieke lichaam als een rood draad door ons leven ging. En hoe wij na jaren van commitment aan onze eigen heling een transformatie zijn doorgegaan. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie en nog mooier liefde voor ons eigen lichaam.

 

Wil je ons verhaal lezen over de ervaring die wij hebben met zelfafwijzing van ons fysieke lichaam of delen ervan. Klik dan op de button hieronder. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 10 juni 2023

Locatie: Heart House, Bussum

Tijd: van 9.30u – 17.00u 

Prijs: 122 euro, inclusief lunch, snacks, thee en water
aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of mail naar info@daisyvanrixel.nl

Aanmeldformulier Workshop

Waarom zou je deelnemen?

Het zou zo kunnen zijn dat je erg onzeker bent over jouw lichaam of delen ervan. Dat je uit verbinding bent met je lijf en dit direct van invloed is op jouw gedrag en de relaties met anderen. Ook zou het kunnen zijn dat je zoekt naar bevestiging en erkenning van anderen. Hierdoor kunnen boosheid, teleurstelling, verdriet, irritatie, frustratie of ongeduld de boventoon voeren.

 

Wat je het liefst wil is?

Het liefst wil je jouw lichaam accepteren zoals het is en zelfafwijzing, saboterende gedachten en overtuigingen en onzekerheid loslaten. Je wilt liefdevoller zijn voor jezelf en anderen. Zodat je vanuit openheid in verbinding kunt blijven met jezelf en met de ander.

 

Wat het je oplevert?

Je zal gaan merken dat je je rustiger voelt van binnen. Vrij van opgekropte en onderdrukte emoties. Je meer zelfvertrouwen hebt in het contact met anderen.

Je krijgt inzicht in wat er in jouw systeem gebeurt in bepaalde situaties. Schat jezelf meer op waarde en geeft liefdevol je grenzen aan. 

 
Fonny Freek

Over Fonny

Transformatie Coaching, werken met energie én voeding, zijn haar grote liefdes. Jouw balans is haar missie. Jezelf vanuit evenwicht, lichtheid en rust voeden op fysiek, metaal, emotioneel en spiritueel niveau. Puur en vanuit Liefde, precies zoals je in essentie bent. Voeding is een hele mooie poort naar heling. Voeding en onze relatie met voeding vertelt een prachtig verhaal over waar we nog werk te verrichten hebben in onszelf. In haar praktijk gaat dat over de weg van afwijzing naar zelfliefde, van focus op gewicht en de buitenkant naar innerlijke rust, het er mogen zijn en verbinden met jezelf. Als Transformatie Coach en Energie Werker gebruik zij verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw hulpvraag te gaan. En in een veilige setting jou te ondersteunen in dit proces. Waarbij je dat wat er tussen jou en een liefdevolle verbinding met jezelf (en voeding) staat op te schonen. Zodat je een fijner, liefdevoller en gezonder leven kunt gaan ervaren. Fonny haar reis in haar binnenwereld naar balans en verbinding met zichzelf is niet altijd even gemakkelijk maar mooier dan ze ooit kon denken. Ze kan steeds meer leven vanuit wie zij in essentie is en dit brengt zoveel (zelf)liefde verbinding, rust, groei & bloei en magie.

Over Daisy

De missie van Daisy is om mensen te ondersteunen in het houden van zichzelf, wat niet vanzelfsprekend is in de wereld waarin we leven.

Door haar belichaamde ervaring weet ze hoe het is om van zelfafwijzing naar diepe zelfliefde en zelfacceptatie te transformeren. Daisy heeft verschillende trainingen gevolgd zoals intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren, en verschillende opleidingen bij de Bridgeman Academie waaronder Transformatief coachen, Mystery School en Into me I See. Dit jaar rondt Daisy de training Regressie- en Reïncarnatietherapie van Maarten Oversier af. In haar praktijk faciliteert Daisy 1-op-1 transformatiesessies en het zogenaamde lichter leven-programma. In groepsverband organiseert zij workshops waarin wordt gewerkt aan het meer houden van jezelf.

Daisy van Rixel

Je lichaam geeft je oneindig veel informatie over hoe het met je is

– Juno Burger –


Laten we kennis maken

formaten-daisy_Veer_Trans1920x690-Veer

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel of mail naar 06-15007861 | info@daisyvanrixel.nl.

Daisy van Rixel | Balance Within